Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 17:11 - За честността и връзките с жените
Автор: otnoshenia Категория: Тя и той   
Прочетен: 2699 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 02.11.2011 17:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една от най-големите грешки, които мъжете правят в техните връзки с жени, е да се опитват да проектират в жените мъжко мислене.image

Една от мъжките черти, която обикновено проектират в жените е справедливоста.

Когато тази грешка се връща и ги захапва за задниците мъжете не разбират какво се е случило, и не могат да разберат, защо техните момичета се обръщат към тях с  такъв егоцентричен, егоистичен тон  в отговор на тяхната справедливост.

Ами има една много проста причина: справедливостта е в действителност - изобретение на мъжете.

Мъжете са били защитници и хранители на жени и деца, през всичките хиляди години еволюция, така че те се чувстват ужасно виновни, ако всичко не е "споделено по справедлив начин."

Това е отговорноста, която чувствате, когато знаете, че имате силата.

Жените са различни: тяхната работа в продължение на хиляди години е била, да измислят начини, чрез които мъжете да дадат на тях и на децата им част от плячката от техните ловни походи, за да гарантират своето оцеляване.

Да бъдеш справедлив е лесно за мъжете: те са имали власт и достъп до храна и ресурси. Да бъдат честни е било много по-трудно за жените, при такива условия те биха могли да застрашат собственото си оцеляване и оцеляването на децата си.
image

Излиза, че ако сте справедливи с една жена, тя ще си състави дълъг списък от много неприятни изводи за вас и вашата личност, от които най-важните са следните:

- Жените ще си помислят, че сте справедливи към тях, защото сте уморени от лов и искате да си починете. С една дума, това, което за вас е добро и благородно за тях е слабост. Те ще си направят заключението, че вие ​​сте по-малко годни за оцеляване от обичайното и ще ви нанесат последния удар. В действителност, ако сте по-малко годни за оцеляване, това може да е последният път, когато жената получава плячка от вас.

- Жената ще си направи заключението, че е разрешено да открадне от вас плячката от вашия лов и повярвайте ми, тя ще го направи.

Момчета слушайте ме.

Това е една от основните причини за провала на отношенията ви с вашите съпруги и вашите приятелки: ако погледнем назад, е имало един момент, когато сте започнали да се чувствате и мислите по следния начин: "Това не е честно, аз съм по-силен, аз трябва да я повиша в моето ниво ".

Скоро след това сте се чудили защо вие не получавате абсолютно никакво "благодаря" от нея и защо тя изглежда иска повече и повече и повече.

Момчета да си кажем истината: всеки един от вас е бил в брак или връзка с жена, в точка, в която си задава въпросите: "Какво по дяволите става тук?? Колкото повече давам за нея, толкова повече, тя иска и взема ! "

Този процес е продължил, докато .. вие сте станали слаби и тя е излязла от отношенията си с вас, с половината от вашата собственост.

Или докато не се е наложило да я спрете, по  доста груб начин.

Без значение колко е балансирана и секси е една жена, без значение колко добре се разбираме, на нея ще трябва да и се напомня да не бъде егоист. Тя е в състояние, което вие, момчета наричате ​​"алтруистично поведение" .

Това не означава, че не можете да я научите как да се държи, за да се отнасяте с нея по различен начин. Това, което трябва да изхвърлите от ума си е, че вие ​​ще бъдете в състояние в определен момент да изравните справедливоста между вас. Това никога няма да се случи.

Когато един мъж се възприема като в ситуация, в която той се възползва от друго лице, той е склонен да се чувства виновен.

Той или изгражда психологически защити, които сам да продължи в едностранен бизнес, в която той печели за сметка на другото лице или, някак си действа за увеличаване на печалбата за другия човек, докато намалява собствената си печалба до този момент, в който той чувства нещата са "честни" или "по равно" отново.

С други думи, той някак си се опитва да изгради баланс на алтруистичното.

Когато жената, от друга страна, възприема себе си като включваща се по някакъв начин в еднопосочна връзка, тя разпознава връзката като такава, но след това не предприема следващата стъпка. Вместо това, типичната реакция е да се направи опит да увековечи ситуацията, за да може тя да продължи, и да разбере как да се увери, че ще продължава да получава тези неща.

Това не е гадно поведение от нея, то е просто, собствения инстинкт, да се запази. Когато се получи бъркване с децата тя се жертва, но не и преди това. А може би някои съвременни жени не се жертват, дори когато децата им са объркани и имат нужда от помощ .. но това са крайни случаи.

Така че, ако се поставите в отношенията си с една жена в позицията на "справедлив" с нея във всичко тя ще вземе от вас всичко, дори и последната стотинка. Вместо това, позицията, която трябва да заемете спрямо нея, е постоянно да я учите как да ви дава неща в замяна на това, което вие давате на нея. Вие трябва да я научите, че каквото и да и давате, то не е безплатно. Вие трябва да я научите на справедливост и алтруизъм.

Когато направите това, постигате нейното уважение и и показвате, че может да ловувате за храна, а също можете да ловувате и нея.

Как ще направите това на дневна база? Например:

- Вашето лидерство над една жена не е безплатно. Всеки път, когато я поведете, трябва да общувате с нея и да и покажете, че правите това само ако сте третирани добре и получавате нещо в замяна. Ако тя спре да дава, вие спрете да водите. При нужда и обяснете това.

- Бъдете конкретни, когато я питате нещо. Жените обичат да се грижат за вас. Можете да бъдете конкретни за това как искате да правите любов, в начина, по който искате да бъдете докосвани, я си кажете открито какво ви харесва сексуално!

- Можете да бъдете конкретни по отношение на това как искате да се държи жената социално, как искате да се облича, как искате тя да дойде близо до вас, на кои теми искате да говори с вас и така нататък.

Когато я научи да даде нещата за вас в замяна на съществуването и в живота ви, се дръжте с нея като нея принц. Жените обичат да бъдат посветени на принцовете, защото те обикновено са най-добрите ловци.

Вместо това, ако тръгнете по низходяща спирала давайки всичко, което имате в името на постигането на справедливост, ще влезете в черна дупка, вашата привлекателност и уважението към вас ще намалеят и най-накрая ще загубите жената.

Тя ще си помисли, че и давате всичко, защото искате да си починете и да се спрете да ловувате и ще се държи по съответния начин и ще предприеме всичко за да вземе това, което е останало от вашата плячка. Един мъжкар не може да почива. Това е илюзия. Ако сте мъжкар знаете, че можете да си почивате само в гроба.

Вложете енергията си в бизнес, предприемайте действия, съблазнявайте, но никога не влизайте в отношения, където сте по-слаб!

Да бъдете в състояние да разберете дълбоките различия в психологията между вас и жените е много важно умение.

Ако сте човек, който желае да съблазни жена за да получи прекрасно гадже.

Или съпруг, готов да направи своя жена щастлива.

Или плейбой, който желае да се забавлява много

Този материал е публикуван благодарение на Отопление



Тагове:   лов,   мъже,   щастие,   жени,   връзки,   честност,


Гласувай:
3



1. анонимен - Ujas. . . po tupo i shovinistichno ...
04.11.2011 16:31
Ujas...po tupo i shovinistichno izkazvane ne sum vijdal...jal mi e za jenata do teb,ako izobshto se zadurji takava!
цитирай
2. gothic - Изобщо няма да обърна внимание на ...
03.12.2011 14:02
Изобщо няма да обърна внимание на малоумния женски коментар по-горе. Ще се спра на един съществен момент. И мъжете, и жените, преди да са такива, са най-напред Хора. И отношенията помежду им трабва да се градят на тази основа. И тук идва проблемът. Жените изключително много държат човекът до тях да има човешко а не чисто мъжко отношение към техните персони, но в същото време посмъртно не биха се отказали доброволно от женското държание в името на човещината. Това една жена го научава само и единствено по трудният начин. Съжалявам, но нещата стоят така.....
цитирай
3. анонимен - Глупости!
05.12.2011 23:40
После се чудим защо държавата ни е такава!Управляват я примати -затова!
Там където цари и е царял матриархат има социален и нравствен просперитет.
Ние все още даваме за пример патриархалните отношения, като тези на чорбаджи Марко от ,,Под игото".Ако това е ,,мъжкаря'' на чиито правила трябва да се подчинявам за да заслужа ,,хляба'' си....мерси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otnoshenia
Категория: Тя и той
Прочетен: 25390
Постинги: 4
Коментари: 5
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930