Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 15:53 - Снимки на жени занимаващи се с боди билдинг
Автор: otnoshenia Категория: Спорт   
Прочетен: 2258 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.11.2011 00:47


Жена, която се интересува от бодибилдинг и иска снимки на други жени, за да ви помогнат с вашата тренировка ли сте? Често, когато имаме нещо, което можем да видим всеки ден, ние сме мотивирани да останем на пистата с нашите цели, които първоначално сме желали да постигнем. Когато имате снимки на жени, които са използвали боди билдинг, за да усъвършенстват физиката си, ще бъдате още по-мотивирани.

Ето няколко места, където можете да намерите някои големи женски снимки на боди билдинг. Обърнете поглед към някои списания за бодибилдинг и отбележете всички снимки на жени, които са включени. Често, статиите ще са придружавани от снимки, така че обърнете внимание на това, което те правят, за да изградят такова страхотно тяло и след това копирайте програма им във вашата тренировка.

Вижте онлайн на различни места, които демонстрират жени занимаващи се с боди билдинг. Ето няколко страхотни места, където можете да погледнете, за някои невероятни женски снимки на боди билдинг:

- www.bodybuilding.comimage
- www.getbig.com
- www.female-bodybuilders.org
- www.femalemuscle.com
- www.bestforminc.com

Ако мислите, че сте жена знимаваща се с боди билдинг, която може да вдъхнови хората, с всички възможни средства, вземете снимки на себе си и ги покажете за да ги видят и другите жени. Например различни пози и носене на няколко различни костюми за плуване. Направете си снимки от разстояние, както и близо.

Вие трябва да имате тен и малко масло по кожата за подобряване на мускулите, които искате да покажете. Концентрирайте се върху позите и изпъкването на тези мускули, които желаете да покажете. Усмихвайте се и оставете фотоапарата да си върши работата. Може също да искате да направите няколко снимки навън в естествена светлина, това може да направи чудеса за вашата кожа.

След като получите вашите снимки, можете да направите едно от две неща с тях. Създаване на собствен уебсайт, за да ги покажете или да ги представите в един от многото сайтове, които са вече там, и позволяват на членовете да качват своите снимки за показване. Има много места, които ви позволяват да направите това напълно безплатно, така че възползвайте се от това. Ако сте създали своя собствена интернет страница, не забравяйте да се регистрирате във всички големи търсачки, така че вашия сайт да може да се намери лесно.

Женските снимки на боди билдинг са навсякъде в интернет. Те не само са голяма мотивация за да се справите с вашата тренировка, но могат да служат и да бъдат модели на това, което искате да постигнете. Разпечатайте тези снимки на жени занимаващи се с боди билдинг и ги сложете някъде, където можете да ги виждате всеки ден. След това продължете с вашата програма за боди билдинг и гледайте как вашите мечти се превръщат в реалност!

Този материал е публикуван благодарение на Отопление



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otnoshenia
Категория: Тя и той
Прочетен: 25401
Постинги: 4
Коментари: 5
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930