Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 15:23 - Изграждане на женското тяло, чрез боди билдинг
Автор: otnoshenia Категория: Хоби   
Прочетен: 4340 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 02.11.2011 17:21


Въпреки че бодибилдинга отдавна се счита за мъжки спорт, все повече и повече жени започват да се интересуват от телата си от гледна точка на мускулите. Изграждането на женското тяло е голям бизнес в тези дни, бизнес, които може да помогне на представителките на "нежния пол" да имат здрави и тонизирани тела като на мъжете, които се занимават със същото.image

Някои жени се колебаят дали да предприемат програма за изграждане на тялото, защото не искат да изглеждат мускулести и обемни. Истината е, че жените не са в състояние да станат напомпени, както мъжете. Мъжете естествено имат по-голямо количество тестостерон в телата си, което жените нямат. Този тестостерон кара мускулите им се развиват по по-различен начин, така че жените не е нужно да се притесняват за това, че ще изглеждат обемисти и напомпени.

Предимствата за жените в бодибилдинга са сериозни. Много жени искат техните тела да изглеждат и да се чувстват добре. Когато тренирате, укрепвате мускулите и ума си. При положение,че световните идеали за женско тяло са то да слабо, боди билдинг за по-едрите тяло може да бъде чудесен начин за борба с излишните килограми и визията на жената.

Започването на програма за изграждане на тялото ще помогне да тонизирате женското тяло и да го направите по-силно. Естетически, вие ще изглеждате по-здравословни и симетрични, когато имате тонизирано тяло с добре дефинирани мускули. Няма нищо по-добро от добре дефинирано женско тяло.

Изграждането на женското тяло използва голяма част от същите процеси, както изграждането на мъжкото тяло. Жените могат да използват същите упражнения като клекове,коремни преси и т.н. Една добра кардио тренировка е необходима също така в програмата за изграждане на тялото. Жените трябва да се фокусират върху мускулите, които искат за тон, като ръцете и корема, бедрата и задните части.

Храненето е много важно за мъжете, както и за жените занимаващи се с бодибилдинг. Една добра, балансирана диета с много протеини и въглехидрати, ще помогне да тонизирате тялото и ще улесни процеса на растеж на мускулите. Жените имат малко по-различни хранителни нужди, отколкото мъжете, като се нуждаят от повече желязо в диетата, така че добър мулти-витамин може да помогне на всяка жена в нейната програма за боди билдинг.

Извайването на красиво тяло не трябва да бъде ограничено само за мъжете, когато става въпрос за боди билдинг. Изграждането на женското тяло е все по-популярно, тъй като жените се стремят да бъдат по-красиви, както и по-здравословни. Ще изглеждате по-добре, ще се чувствате по-добре, и ще бъдате по-добре, когато предприемете програма за изграждане на тялото.

Изграждане на женското тяло не е изграждане маса, става въпрос за здраве и да изглеждате добре. Да изградите тяло с добре определени мускули, си струва усилията, когато се погледнете в огледалото!

Този материал е публикуван благодарение на Отопление



Гласувай:
1



1. анонимен - Новый форум для женщин
23.10.2012 21:48
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=5654">www.justlady.ru</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. http://www.justlady.ru/ – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
2. анонимен - интересные статьи на тему диет
30.10.2012 12:26
тут на вышеприведенном блоге <a href="http://www.justlady.ru/articles-138099-kak-pravilno-smeshivat-i-nosit-braslety">тут</a> подобран громадный ассортимент интересных статей на тему красоты. тут на официальном веб-блоге все статьи предоставлены всем желающим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otnoshenia
Категория: Тя и той
Прочетен: 25400
Постинги: 4
Коментари: 5
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930